Nyheter

Nasjonal sertifiserings- og akkrediteringsadministrasjon ga en kunngjøring om gassbrennere og andre produkter

For ytterligere å styrke tilsynet med produktkvalitet og sikkerhet, i samsvar med de relevante bestemmelsene i "Sertifiserings- og akkrediteringsforskriftene i Folkerepublikken Kina", besluttet General Administration of Market Supervision å implementere obligatorisk produktsertifisering (heretter referert til som CCC-sertifisering) for kommersielle gassforbrenningsapparater og andre produkter, og gjenopprette tredjeparts evalueringsmetoden for CCC-sertifisering for lavspentkomponenter.De relevante kravene kunngjøres herved som følger:

Først implementerer du CCC-sertifiseringsstyring for kommersielle gassbrennende apparater, flammehemmende ledninger og kabler, deteksjons- og alarmprodukter for brennbar gass, eksplosjonssikre lamper og kontrollenheter

For det andre: Fra 1. juli 2025 skal kommersielle gassbrennere, flammehemmende ledninger og kabler, elektroniske toaletter, deteksjons- og alarmprodukter for brennbar gass, og vannbaserte innvendige veggbelegg inkludert i CCC-sertifiseringskatalogen, sertifiseres av CCC og merkes med CCC-sertifiseringsmerket før de leveres, selges, importeres eller brukes i annen forretningsvirksomhet.

Tredje, lavspente komponenter for å gjenopprette CCC-sertifisering tredjeparts evaluering.

Fra 1. november 2024 og utover skal lavspentkomponenter oppnå CCC-sertifisering og merke CCC-sertifiseringsmerket før de kan leveres, selges, importeres eller brukes i annen næringsvirksomhet.

Før 1. november 2024 skal virksomheter med gyldig CCC-egenerklæring fullføre konverteringen av CCC-sertifisering og kansellere den tilsvarende egenerklæringen i tide;Ingen ombygging er nødvendig for de som allerede har forlatt fabrikken og ikke lenger er i produksjon.Etter 1. november 2024 vil lavspenningskomponentens CCC-selverklæring i systemet bli jevnt kansellert

Det utpekte sertifiseringsorganet skal formulere gjennomføringsreglene for sertifisering i samsvar med de generelle reglene for CCC-sertifisering og de tilsvarende gjennomføringsreglene for CCC-sertifisering for produktet, og sende inn til sertifiseringstilsynsavdelingen i General Administration of Market Supervision før sertifiseringsarbeidet utføres.

EN

Innleggstid: 10-apr-2024